puriZAP® – FOKUS PÅ SUNDHED & HELBRED

EFFEKTIV COVID-19
DESINFEKTION MED LED UV-C-LYS

puriZAP® – VELEGNET TIL AT FJERNE VIRA PÅ ALLE OVERFLADER
puriZAP® er en let og håndholdt enhed, som effektivt eliminerer alle kendte former for vira og bakterier med kraftigt LED UV-C-lys.

puriZAP® desinficerer overflader på få sekunder – også dem, der ikke tåler alkohol. LED-teknologi sikrer lang levetid og stor robusthed i den daglige brug. Designet er brugervenligt og enheden er intuitiv og let at anvende.

INTRODUKTION TIL puriZAP


HVAD ER UV-C?
Vira og bakterier bruger DNA og RNA, når de skal formere sig og sprede sig. Når de udsættes for UV-C-stråler, bliver deres DNA og RNA forstyrret, og deres evne til at inficere en værtscelle bliver ødelagt. Efter strålingen er vira og bakterier derfor ikke i stand til at sprede sig, og de betragtes som deaktiverede.


puriZAP®´S EFFEKT PÅ CORONAVIRUS
puriZAP® er designet til at levere ca. 6 mJ/cm² pr. sekund, når den holdes 12 mm over overfladen, der skal desinficeres. En undersøgelse af effekten af UV-C-lys på coronavirus viser, at det kræver 3,7 mJ/cm2 at deaktivere 99,9% SARS CoV-2 – også kendt som ny coronavirus. Det betyder, at puriZAP® er i stand til at deaktivere SARS
CoV-2 på mindre end et sekund, når den holdes 12 mm over overfladen.

DESINFICERING FRA Tec-SolutionZ

• UV-C LED, som er det mest miljøvenlige
• puriZAP LED bølgelængde ligger på 270-280 nm
– i dette interval udledes ikke ozon i forbindelse med UV-C LED desinficering
• Dansk produceret
• Benyttes på alle overflader
• Effektiv og sikker
• Professionelt testet

SIKKERHEDSVIDEO TIL puriZAP