ROTTESPÆRRE

De færreste ønsker at have rotter på deres ejendom, og det gælder uanset om det er indendørs eller udendørs. Ofte befinder rotterne sig i kloaksystemet, hvilket der ikke er meget at gør ved, men hvis først rotterne kommer indenfor opstår der et stort problem. Heldigvis findes der dog en metode til at holde rotterne ude – få monteret en rottespærre til kloakken, og den vil kunne holde rotterne på afstand. Læs med her på siden, hvor du finder alt, hvad du har brug for at vide om montering af rottespærrer og service.

Rotter udgør en fare for dit helbred og dine ejendele

Der er ikke noget at sige til, at rotter er uønskede indenfor hjemmets og arbejdspladsens fire vægge. Rotterne er store smittebærere at en lang række sygdomme, der kan føre til alvorlige sygdomsforløb hos os mennesker. Disse kan nemt overføres gennem både indirekte og direkte kontakt med skadedyrene samt deres urin og ekskrementer. Derfor er det yderst vigtigt, at de ikke kommer for tæt på, for her kan de også udgøre en stor fare for dit inventar. Ofte ses det nemlig, at rotterne gnaver sig igennem alt, hvad de kan komme i nærheden af, og efterlader sig store materielle skader.

Gør dig selv en tjeneste med en rottespærre

Rotter er et stigende problem i Danmark, og oftest stammer problemerne med rotter indendørs fra deres indtrængen gennem kloakken. Hvis du har problemer med dem, kan du derfor vælge at få monteret en rottespærre i kloakken, der sørger for at bekæmper dem, inden de når at komme op til jordens overflade og ind i din bolig eller på din arbejdsplads. Det gode ved denne rottespærre er nemlig, at den består af to spjæld, der kun kan åbnes én vej. Når rotten forsøger at komme igennem rottespærren, vil de to spjælde blokere rottens vej ind uden at den sætter en stopper for spildevandets vej ud gennem kloakken.

Hold rotterne ude med en rottespærre

Det gode ved rottespærre er, at de kommer i et væld af størrelser, så du kan være sikker på at finde en spærre, der passer til dimensionerne på kloakrørene hos dig. Hos Tec-SolutionZ finder du det patenterede spjæld-system, Nordisk Innovation Spærrer, der fungerer på den måde, at jo mere rotten presser på, desto større tryk opstår der mellem rotten og tænderne i spærren. Denne kommer i størrelser fra Ø100 til Ø250 mm og er udført i rustfrit stål, så rotterne ikke er i stand til at gnave sig igennem og ud igen.

Anskaf dig selv en Nordisk Innovation Spærrer, og du kan endelig få sat en effektiv stopper for rotterne før de udgør en fare for både dig, dit helbred og din ejendele.

Montering af rottespærren kræver autoriseret hjælp

For at du er sikker på, at rottespærren monteres korrekt, så den effektivt kan holder rotterne ude, må den kun monteres af en autoriseret kloakmester, der samtidig er uddannet rottespærremontør og/eller rottebekæmper. Montering af en rottespærre kræver derfor professionel hjælp, og det finder du lige her hos Tec-SolutionZ.

Vi servicerer din rottespærre 

Med en rottespærre er det også vigtigt med jævne mellemrum at tilse den, man bør følge leverandørens anbefalinger som er service 1 gang årligt, så du er sikker på, at den altid virker helt optimalt. Oftest er der brug for, at den bliver rengjort og testet, så eventuelle efterladenskaber kan fjernes og defekte dele kan blive udskiftet. Netop det tilbyder vi også hos Tec-SolutionZ, hvor du kan være sikker på, at kvaliteten altid er i top.

Tec-SolutionZ – din sikkerhed for effektiv bekæmpelse

Hvis du har problemer med rotter eller andre skadedyr, er fordelen ved os hos Tec-SolutionZ, at du kan få en samlet løsning. Vi tilbyder alt lige fra skadedyrsbekæmpelse og rådgivning til alle former for kloakarbejde og servicering af rottespærrer og fælder, så du kan få lige den hjælp du har behov for.

Hvis du har spørgsmål til rottespærrer eller andre af vores ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej mod en hverdag, der er fri for skadedyr.

Kontakt os via vores formular:

Leave this field blank

Tec-SolutionZ´s Privat politik