HVEM ER VI

TEC-SOLUTIONZ SERVICERER BEKÆMPELSESSEKTOREN
– BOLIGSELSKABER – B2B – PRIVATE – KOMMUNER – FORSYNINGER


Tec-SolutionZ er et selskab med hovedkontor i Roskilde. Vi er en landsdækkende udbyder af en lang række ydelser indenfor, skadedyrsbekæmpelse, kloakbekæmpelse, kloakreparationer, planlægning af bekæmpelsesstrategi, ad hoc opgaver med mere. Ligeledes leverer vi en række digitale løsninger.

Tec-SolutionZ servicerer boligselskaber, B2B (alle former for virksomheder), private og kommuner, alt fra akutte skadedyrssager, til større bekæmpelsesplaner i kloakken.

Igennem vores dygtige team råder vi over stærke kompetencer indenfor:

  • Rådgivning
  • Servicering af blandt andet overfladefælde med kommunikation, kloakfælder og rottespærrer
  • Innovative løsninger
  • Skadedyrs bekæmpelse
  • Alle former for kloak arbejde

Igennem vores autoriserede kollegaer og samarbejdspartnere indenfor skadedyr og kloak, kan vi hjælpe med udvikling og strategi. I forhold til salg og rådgivning kan vi hjælpe med at finde frem til den løsning, som passer bedst til jeres behov til den rette pris i hele landet.

Som del af vores serviceydelser kan vi varetage akut -og vedligeholdende skadedyrs bekæmpelse. Vi har især mange sager med flg.:

  • Rotter og mus
  • Skægkræ, myrer, hvepse, væggelus, karkerlakker, hugorm / sno og husmår
  • Insekter, kakerlakbekæmpelse, myreaftale, varmebehandling, insektnet
  • Muldvarpe og mosegrise
  • Duer og andre fugle

Miljømål

Tec-SolutionZ overordnede mål er, at være miljøbevidste. Vi ønsker, at tænke rationelt i vores kørsel til kunder i forbindelse med service og konsulentbesøg.

Vi ønsker sammen med vores kunder, at være bevidste om fragt, således at vi i samarbejde opnår så effektiv- og miljøvenlige leverancer.

Vores håndtering af affald har vi stor fokus på, for optimering af genanvendelse og korrekt fordeling af affald.

Alle vore løsninger vi tilbyder ønsker vi skal være ”grønne”, det vil sige uden brug af gift og andre miljøskadelige forhold.

 

Kvalitetsmål

Tec-SolutionZ overordnede mål er, generelt at arbejde med høj kvalitet. Dette gælder på ydelser, produkter, kundesamarbejder, interne forhold og kommunikation.

Vi foretager løbende kvalitets- og brugerkvalitetsundersøgelser hos vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi sætter høje krav til udførsel af opgaver og kvaliteten herom, på alle typer af opgaver.

Vores medarbejdere har stor indflydelse på opnåelse af kvaliteten og opnåelse af denne, derfor er alle hos Tec-SoluitionZ med til at lægge niveauet.

Alle ansættes derfor med høj fagligt niveau.

Kontakt os på 3121 2989 eller på mail info@tec-solutionz.com, hvis I er interesserede i at høre mere om vores løsninger på overfladen og kloak.

 

Vi er medlem af:
Danske kloakmestre
Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer
Spildevandsteknisk forening