KOMMUNAL ROTTEBEKÆMPELSE

På kort tid kan rotter blive til rigtig mange, og problemet kan blive så omfattende, at de kan ødelægge for store beløb. På samme tid er rotterne store smittebærere af sygdomme, der kan føre til alvorlige sygdomsforløb hos smittede personer. Derfor gælder det om at få dem væk så hurtigt som muligt, men hvad skal du egentlig gøre, hvis du har fået besøg af rotterne? Lige netop det kan du blive klogere på her på siden, hvor vi giver dig alle de nødvendige informationer om kommunal rottebekæmpelse.

ANMELD ALTID ROTTERNE TIL KOMMUNEN SOM PRIVATPERSON

Idet rotter er smittebærere af en lang række alvorlige sygdomme er det din pligt som privatperson at anmelde dem til kommunen. Det gælder uanset om du har set dem eller du blot har set tegn på, at de har været på uventet besøg, indendørs såvel som udendørs og både på privat og offentlig grund. Dette skal du gøre online og herefter resulterer anmeldelsen altid i konsultation og kommunal rottebekæmpelse. Og lige netop dette er, hvad vi tilbyder af service hos Tec-SolutionZ.

FÅ BEKÆMPET ROTTERNE I TIDE MED ROTTEBEKÆMPELSE

Efter anmeldelsen af observerede rotter og et besøg af kommunen bliver der lavet en vurdering af, om der rent faktisk er tale om rotter eller ej. Hvis dette er tilfældet, vil der blive sat enten rottefælder op eller lagt gift ud på udvalgte steder, hvor rotterne passerer. Derudover vil du få gode råd til, hvad du efterfølgende selv kan gøre.

Her kan kommunen i stedet også vælge at lægge opgaven ud til skadedyrsbekæmpere. Og her kommer vi hos Tec-SolutionZ ind i billedet, for med vores ekspertise udfører vi professionel rådgivning, servicering og skadedyrsbekæmpelse af rotter, herunder også vedligeholdende og akut bekæmpelse. Vi servicerer bekæmpelsessektoren, så du kan være sikker på at komme af med de uønskede skadedyr.

TEC-SOLUTIONZ

Tec-SolutionZ bekæmper alle former for skadedyr, vi leverer inovative løsninger til bekæmpelse over- og under overfladen. 

Tec-Solutionz servicerer bekæmpelsessektoren hos boligselskaber, b2b, private, kommuner & forsyninger. Vi servicerer alt lige fra akutte skadedyrssager, til større bekæmpelsesplaner i kloakken.

Vi er en landsdækkende udbyder indenfor:

 • Skadedyrsbekæmpelse
 • Kloak Bekæmpelse
 • Kloakreparationer
 • Bekæmpelsesstrategi

Igennem vores dygtige team, råder vi over stærke kompetencer indenfor: 

Rådgivning

 • Servicering af bl.a.
  – Goodnature GN A-24, Captivis, kloak fælder og rottespærrer
 • Innovative løsninger
 • Analysearbejde
 • Skadedyrsbekæmpelse
 • Alle former for kloakarbejde

Kommunikation gør en forskel, og sammen finder vi altid den løsningsmodel som passer til dig og dine behov.

 

 

 

Kontakt os via vores formular:

Leave this field blank

Tec-SolutionZ´s Privat politik