Om os

Om os

Tec-SolutionZ A/S er en innovativ og løsningsorienteret virksomhed, som leverer udstyr og løsninger indenfor skadedyrsbekæmpelse, såsom Goodnature GN A-24 muse- og rottefælder, kloakfælder og rottespærrer. Med mange års erfaring indenfor servicering og levering og løsninger til kommuner, forsyningsselskaber, boligselskaber og virksomheder, og vi vil derfor kunne rådgive og levere den rette løsning til netop jeres udfordringer.

Tec-SolutionZ A/S har gennem de seneste år, udviklet og leveret løsninger i hele Norden. Vores hovedfokus er på at levere grønne og effektive løsninger til at bekæmpe rotter og mus, såsom Goodnature GN A-24 muse- og rottefælder, kloakfælder og rottespærrer.

Igennem vores dygtige team, råder vi over stærke kompetencer indenfor:

· Rådgivning
· Salg af målrettede løsninger, som passer til jeres behov
· Servicering af bl.a. Goodnature GN A-24, kloakfælder og rottespærrer
· Strategi for bekæmpelse

Igennem vores autoriserede kollegaer indenfor skadedyr og kloak, kan vi hjælpe med udvikling og strategi. I forhold til salg og rådgivning, kan vi hjælpe med at finde frem til den løsning, som passer bedst til jeres behov, til den rette pris.

Kontakt os på 3121 2989 eller på mail info@tec-solutionz.com, hvis i er interesseret i at høre mere om vores løsninger på overfladen og kloak.

 

 

Kontakt os