slideshow website_skadedyr_web
hjul skadedyr årstider_Tegnebræt 1
Brun_rotte
halsbåndsmus
MYRER
SKÆGKRÆ
hvepse
edderkop
MYG
Tick on leaf. Ixodes ricinus.
MULDVAR
DUER
PlayPause

SKADEDYRSBEKÆMPELSE 

TEC-SOLUTIONZ SERVICERER – BOLIGSELSKABER – B2B – PRIVATE – KOMMUNER

Tec-SolutionZ er en innovativ og løsningsorienteret virksomhed, som leverer udstyr og løsninger indenfor skadedyrsbekæmpelse, kloakfælder og rottespærrer. Vi har mange års erfaring indenfor servicering og levering og løsninger til kommuner, forsyningsselskaber, boligselskaber, virksomheder, og private, og vi vil derfor kunne rådgive og levere den rette løsning til netop jeres udfordringer.

Tec-SolutionZ har gennem de seneste år, udviklet og leveret løsninger i hele Norden. Vores hovedfokus er på at levere grønne og effektive løsninger til bekæmpelse, såsom Goodnature GN A-24 muse- og rottefælder, kloakfælder og rottespærrer.

Igennem vores dygtige team, råder vi over stærke kompetencer indenfor:

  • Rådgivning
  • Servicering af bl.a. Goodnature GN A-24,  kloakfælder og rottespærrer
  • Innovative løsninger
  • Skadedyrsbekæmpelse
  • Alle former for kloakarbejde

Igennem vores autoriserede kollegaer indenfor skadedyr og kloak, kan vi hjælpe med udvikling og strategi. I forhold til salg og rådgivning, kan vi hjælpe med at finde frem til den løsning, som passer bedst til jeres behov, til den rette pris.

Kontakt os på 3121 2989 eller på mail info@tec-solutionz.com, hvis i er interesseret i at høre mere om vores løsninger på overfladen og i kloakken.

BEKÆMPLESE AF SKADEDYR ÅRET RUNDT HOS TEC-SOLUTIONZ